VRAAG & ANTWOORD

Zijn er verschillen tussen boeken bij een reisbureau en boeken bij uw familiebedrijf?

Bij een reisorganisatie zijn de prijzen voor een hotel altijd per persoon. Bij ons zijn in de prijs van elk onderkomen tot 2 personen inbegrepen, extra personen betalen een toeslag. U wordt niet gelokt met een speciale lage prijs die plotseling “uitverkocht of niet meer beschikbaar” is. Een aanbieding blijft geldig tijdens de aangekondigde periode, zolang er appartementen beschikbaar zijn. U betaalt alleen voor “werkelijke” vakantiedagen, bij een gewone boeking kunnen de eerste en de laatste dag als verloren beschouwd worden, vanwege de reistijd.

Bij ons komt u niet in een groot en druk resort terecht, waar u vaak een nummer bent. De Sundaville appartementen zijn gelegen in vrij nieuwe en rustige buurt centraal op het eiland, ideaal als uitgangspunt voor een waaier aan activiteiten, niet beperkt tot het strand. De hoge ligging van het gebouw zorgt voor een verkoelende wind en biedt vanaf de veranda's een panoramisch uitzicht over een groot deel van Curaçao.

Wij onderscheiden ons ook van ressorts, omdat we een gezellige en zeer persoonlijke aanpak bieden, met veel service. Regelmatig organiseren we dagtochten, aangepast aan uw persoonlijke wensen. Op die manier kunt u plekken op Curaçao ontdekken die een toerist niet gauw zal zien. Er is ook een auto die u tegen een aantrekkelijk tarief kunt gebruiken om zelf het eiland te verkennen; er is genoeg te beleven. Met deze auto kunt u natuurlijk ook de nodige boodschappen doen.

Regelt u ook de vliegreis?

Dat kunnen wij niet voor u doen, maar er zijn wel regelmatig interessante periodes om te vliegen. De werelddeal kortingen van sommige vliegmaatschappijen kunnen bijvoorbeeld aantrekkelijk zijn. Vraag het ons.