Huisregels Sundaville appartementen

Huisregels Sundaville appartementen
Kaminda Seru Waterloo 18 Willemstad
2018

 

Aankomst en vertrek: minimum verblijf

U kunt elke dag aankomen of vertrekken. Er geldt een minimumverblijf van 5 nachten. De aankomsttijd is 16.00 uur of later; wij vragen u de accommodatie uiterlijk om 12.00 uur te verlaten om de schoonmaakster de gelegenheid te geven de accommodatie voor de volgende huurder tijdig gereed te hebben.

Wilt u op de dag van vertrek de accommodatie blijven gebruiken tot de avond (i.v.m. retourvlucht) dan kunt u, om zeker te zijn, een 'late check out' reserveren kosten € 50.- of nafl. 120.-, onder één voorwaarde, het moet wel in onze planning passen. Informeer wel even vooraf.

Gebruik van de accommodatie

De accommodatie is uitsluitend bedoeld als vakantieverblijf. U wordt geacht rekening te houden met de opvattingen zoals deze voor het bewonen van luxe woonwijken op Curaçao gelden. Dit betekent o.a. dat geen sprake mag zijn van overlast voor buurtbewoners (in wat voor een vorm dan ook), naakt of topless zonnen en/of het houden van feesten en andere bijeenkomsten waar meer dan het aantal geboekte personen aanwezig zal zijn (tenzij u tevoren schriftelijke toestemming van de verhuurder of iemand namens hem, heeft gekregen). Raadpleeg bij twijfel vooraf de verhuurder en/of beheerder

Leenauto en parkeren

Wij hebben een auto ter beschikking die u tijdens uw vakantie kunt gebruiken. De kosten zijn nafl. 60.- per dag met een borg van € 300.- Met een auto niet van ons is, kunt u binnen ons terrein parkeren. Wij rekenen daar een bijdrage voor van nafl. 5.- per dag, u krijgt dan een afstandsbediening van het hek waar wij nafl. 50.- borg voor vragen.

Betaling

Zodra u het eens bent met de prijs en voorwaarden komt het tot een daadwerkelijk boeking. Dan vragen wij u een scan met foto van een identiteitsbewijs zoals paspoort, rijbewijs van u en van uw mede reisgenoten.
Het BSN nummer mag afgeschermd worden.

Zonder dat kunnen wij uw boeking niet accepteren.
Dit vragen wij omdat wij graag willen weten wie er bij ons komt logeren.

Om uw boeking definitief te maken vragen wij u 50% van het totale nota bedrag z.s.m. over te maken. Het volledige bedrag dient 10 dagen voor aankomst betaald te zijn. De borg bedraagt € 250.- per verblijf.

U kunt op drie manieren het bedrag overmaken:

  • Storting op onze Nederlandse bankrekening.
  • Storting op onze Curaçaose bankrekening.
  • Met PayPal. Via PayPal kunt u eveneens met creditkaart betalen, (in beide gevallen zijn er extra kosten).

Bij elke betaling krijgt u een bevestiging per mail.

Annulering

Bij annulering tot 4 weken voor de dag van uw geplande aankomst bent u 50% verschuldigd, annulering vanaf 4 weken tot de dag van uw geplande aankomst dan bent 100 % van de huursom verschuldigd. Wijziging van een reservering of vervangende huurder wordt € 100.- administratie kosten in rekeningen gebracht.

Service

Sundaville biedt GEEN schoonmaakservice van de appartementen aan tijdens uw verblijf. Wij verstrekken 1 keer per week een schoon linnen en handdoekenpakket. Extra linnenpakket (buiten de wekelijkse verstrekking) voor nafl. 8 per pakket per persoon.
Wij verzorgen ook een transfer van en naar het vliegveld voor Nafl. 40,- per rit.

Ons "Alles inclusief verblijf" houdt het volgende in:

Wekelijks een linnen handdoeken pakket p/p. Een extra linnen pakket is mogelijk nafl. 8 p/p.
Eindschoonmaak. Wifi gebruik. Gas gebruik. Televisie ontvangst via wifi en uw eigen laptop of tablet.

* NIET INBEGREPEN: water en airco gebruik, de meterstanden worden in uw bijzijn opgenomen Na afloop kunnen deze kosten verrekend worden met de borg. Wisselkoersen en bankkosten worden hierin meegerekend (zie nota).